Side 68 i dagboken idag 27 november 2020 sier Trond Worren jeg er nå ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist

Jeg er nå ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og Øyvind Lien og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag og redaktører i Aschehoug og Lunde forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I 3 timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag stod tigger plakaten på Filadelfia kirka i 3 timer og 4 personer leste Tigger plakaten Ingen så på boken 43 bud som stod utstilt på gata fremfor tigger dama Monica Ved Filadelfia kirka Idag gav jeg Monica 200 kroner Hun pleier å få 100 kroner Av meg hver dag Idag står det på tigger plakaten Jeg sov utenfor norsk Luther misjonssamband i Oslo Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband i Oslo Ved SAS hotellet I desember 2016 På den andre tigger plakaten står det Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige På den tredje tigger plakaten står det Pave Frans du skal arbeide mot tortur Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal arbeide mot tortur På den 4 tigger plakaten står det Pave Frans du skal arbeide mot dødsstraff Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal arbeide mot dødsstraff Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier av penger på bankkontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier så sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere vil gi meg i uka Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel I Asker og i Hønefoss har 321 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i bladet søkelyset i wso Joar Tranøy Han setter på trykk i søkelyset 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder på skjønnlitteratur I Norli bokhandel I universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for de personer som jobber på norlis antikvariat De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Idag gav jeg 3 boller til fuglene
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss