Side 66 i dagboken idag 26 november 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En gutt på 16 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 321 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier av penger til bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg så sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere setter inn på min konto De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 18 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 1 time og jeg fikk ikke Noe penger Boken min 43 bud stod utstilt på gata i en time fremfor Monica og ingen personer så på boken 43 bud i løpet av en time Idag gav jeg fuglene 3 boller Idag satt jeg opp en blinkende fugl figur på kirkens bymisjon café Og de fikk også avisa saker som jeg har fått på trykk i Norge idag Den blinkende fugl figur Og en engel figur står på brukt butikken i Hønefoss Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Odd Helge Ringdal og redaktør Øyvind Lien og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag Og redaktører i Lunde og Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk i søkelyset i desember 2020 Dette innlegg Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss