Side 64 i dagboken idag 24 november 2020 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En gutt på 13 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på bussen i hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 318 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere skal gi alt det De Eier av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt bank konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg så sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg i uka Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Jeg gav nesten alt det jeg har arva til Ramona muntean lenuta 140000 kroner og da utvalgte Guds sønn meg til disippel Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag står det på tigger plakaten Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige På den andre tigger plakaten står det Pave Frans du skal arbeide mot tortur Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal arbeide mot tortur Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer Og ingen personer leste Tigger plakaten Ingen personer så på boken 43 bud som står utstilt på gata fremfor Tigger dama Monica Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og redaktør Joar Tranøy og leder Bjarte og Øyvind Lien Og finn Jarle Sæle og Anita apeltun sæle og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag og redaktører i Aschehoug og Lunde forlag Kristne kontakt mange kristne at Gud må helbrede de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør Joar Tranøy i bladet søkelyset i wso Han setter på trykk i bladet søkelyset desember 2020 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder på skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for de som arbeider i norlis antikvariat i universitets gata 14 I Oslo De har mine bøker ved kassa bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk i søkelyset i desember 2020 dette innlegg
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss