Side 61 i dagboken ikveld 23 november 2020 skriver Trond Worren denne rettelse

Rettelse
Jeg vet ikke om pave frans og Anita apeltun sæle og finn Jarle Sæle og Kjell Ingolf Ropstad Kommer til Guds rike Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss Ei jente på 12 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til henne på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte henne i Guds rike Idag og ikveld plaga satan meg store deler av dagen Ikveld var jeg plaga Av angst i tre kvarter Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind Lien og Odd Helge Ringdal Og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag og redaktører i Lunde og Aschehoug forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot de jeg har nevnt og meg I Asker og i Hønefoss har 317 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne støtt meg i dette viktige arbeid og sett penger inn på konto 50241089344 Guds sønn Jesus Kristus talte til meg i kveld og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier på bank kontoen til trond worren Lesere hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg så sett inn 1000 kroner i uka Til konto 50241089344 Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Ramona muntean lenuta Og da utvalgte Guds sønn meg til disippel Idag står det på tigger plakaten Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal gi alt det du eier til de fattige Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer Og 1 person leste tigger plakaten Ingen personer så på boken 43 bud som tigger dama Monica har fremfor seg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for redaktør i søkelyset for wso Joar Tranøy som setter på trykk 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder i skjønnlitteratur Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for de som jobber på norlis antikvariat De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter det jeg har skrevet på trykk i søkelyset Til desember 2020
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette det jeg har skrevet på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i Oslo i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss