Side 51 i dagboken idag 21 november 2020 står det på tigger plakaten

Idag står det på tigger plakaten
Pave Frans du skal arbeide mot krig og terror
Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg
Pave Frans du skal arbeide mot krig og terror
På den andre tigger plakaten står det
Pave Frans du skal elske dine fiender
Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg
Pave Frans du skal elske dine fiender
Idag stod tigger plakaten på Filadelfia kirka i to timer Og 1 person leste tigger plakaten
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 16 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga to timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag var jeg 10 minutter inne på kjøpe senteret på cuben Og når jeg kom ut da hadde noen dritt sekker fjerna engel figuren på gata Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere har av penger inn på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere setter inn på min konto I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Da sa Guds sønn Jesus Kristus til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Ramona muntean lenuta Og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel Nå er jeg ufør og meget fattig I Asker og i Hønefoss har 316 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og Øyvind Lien og alle forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag og redaktører i Lunde og Aschehoug forlag Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder i wso Joar Tranøy som setter på trykk i søkelyset i desember 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder i skjønnlitteratur Bjarte på Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og dikt og innlegg og diktsamling brita Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber på norlis antikvariat i universitets gata 14 I Oslo De har mine bøker ved kassa Det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss