Side 49 i dagboken ikveld 20 november 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Pave Frans du skal arbeide for at gate barna i verden får mat hjem klær og rent vann
Pave Frans du skal arbeide for at de fattige i verden får mat hjem klær og rent vann

Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i desember 2020 skriv til meg snarest i kveld om jeg får det jeg har skrevet på trykk i søkelyset i desember 2020
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette det jeg har skrevet på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss