Side 47 i dagboken idag 20 november 2020 sier Trond Worren at jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist

Idag plaga satan meg store deler av dagen Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet Trond Worren dagbok sykepleier claus Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og redaktører og forlag sjefer i Lunde og Aschehoug forlag Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 38 personer på gata og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg at lesere Dere skal gi alt det dere eier til bank kontoen til Trond Worren Jeg gav nesten alt det jeg har arva til Ramona muntean lenuta 140000 Og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Da saGuds sønn Jesus Kristus til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Lesere skriv til meg snarest idag hvor mye penger dere setter inn på min konto 50241089344 Idag står det på tigger plakaten Pave Frans du skal elske dine fiender Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal elske dine fiender Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer og 1 person leste tigger plakaten Ingen leste boken 43 bud som står utstilt på gata Idag ringte jeg til st olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo De har satt fram to engel figurer ved mine bøker bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag la jeg avisasaker som jeg har fått på trykk i Norge idag Jeg la disse avis sakene på kirkens bymisjon café De fleste bisbe dømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder i wso Joar Tranøy som setter på trykk 43 bud i søkelyset i desember som jeg har fått fra Guds sønn Jesus kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder på skjønnlitteratur Bjarte På Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i oslo Bjarte selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Og Norli antikvariat har mine bøker ved kassa Og det er bok den lille nye bibel og bok 43 bud og diktsamling med bilde av meg på gyngehest I Asker og i Hønefoss har 316 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i hønefoss Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss