Side 46 i dagboken idag 19 november 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt det dere eier til bank kontoen til Trond worren

Mitt konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg så sett 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Idag står det på tigger plakaten Pave Frans du skal elske dine fiender Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Pave Frans du skal elske dine fiender Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 33 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 3 timer og jeg fikk 500 kroner Idag plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist I Asker og i Hønefoss har 316 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg snarest idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Lesere skriv til meg Idag hvor mye penger dere vil sette inn på min konto i uka Idag sendte jeg 10 bøker 43 bud til stranda bokhandel De deler gratis ut mine bøker Idag står mine bøker 43 bud utstilt på gata og i løpet av 3 timer så to personer på boken 43 bud Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder i wso Joar Tranøy som setter på trykk i søkelyset i desember 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder Bjarte i skjønnlitteratur I Norli bokhandel I universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for de som jobber i norlis antikvariat De har mine bøker ved kassa Og det er bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i desember 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til neste fredag
De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss