Side 45 i dagboken idag 18 november står det på tigger plakaten at statsledere skal skape fred

Idag står det på tigger plakaten at Statsledere skal skape fred Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Statsledere skal skape fred på jorden
Tigger plakaten står på gata i Hønefoss Og i løpet av 3 timer Leste 4 personer tigger plakaten Ingen personer så på boken 43 bud som står utstilt på gata Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 64 personer på gata i Hønefoss Og jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Guds sønn Jesus Kristus talte til meg idag og han sa Lesere skal gi alt det De Eier på kontoen din Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Hvis dere ikke vil gi alt det dere eier til meg som er meget fattig så sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Idag la jeg saker som jeg har fått på trykk i Norge idag På kirkens bymisjon café Idag snakka jeg i et kvarter med rusmisbruker kameraten min i Hønefoss I Asker og i Hønefoss har 316 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg snarest om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for leder i wso Joar Tranøy som setter på trykk i søkelyset i desember 43 bud som jeg har fått fra Guds sønn Jesus Kristus Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for Bjarte leder på skjønnlitteratur I Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo Han selger min bok 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer som jobber i norlis antikvariat De har mine bøker ved kassa Og det et boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud helbreder de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borger gård Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist
De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2020 eller i 2021
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i Norge idag Til neste fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss