Side 42 i dagboken idag 16 november 2020 lagde jeg denne journalist sak

5 personer hvordan de hjelper de fattige
Av journalist
Trond worren
Ingrid, 54, fra Oslo bisbedømme kontor sier hun hjelper de fattige ved at hun prøver å støtte organisasjoner som kirkens nødhjelp og røde kors Og lignende Jeg gir en fast sum hver måned Sier Ingrid 54 år
Anne lise, konsulent i Nidaros bisbedømme kontor sier hun hjelper de fattige Ved at hun av og til gir litt penger til organisasjoner Det hender at jeg gir til tiggerne, sier Anne lise
Ei dame fra Stavanger bisbe dømme kontor sier hun hjelper de fattige Ved at hun gir penger til de fattige hver måned Jeg gir til sos barne byer og til røde kors Jeg gir 2000 kroner i måneden
Anne Rosenvinge, 54 år som jobber på kontor til borg bisbedømme sier hun hjelper de fattige ved at hun er med i nms De har et verdens om spennende arbeid hvor de både forteller om Guds sønn Jesus Kristus og hjelper mange ut av fattigdom, sier Anne Rosenvinge
Knut e. Larsen prest på biskopens kontor i Tunsberg bisbedømme Sier han hjelper de fattige ved at han sier For meg personlig så handler det om å møte mennesker På samme måte Som Guds sønn Jesus Kristus gjorde Det prøver jeg å gjøre så godt jeg kan, sier Knut
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette denne saken på trykk i søkelyset I desember 2020 Skriv til meg snarest om jeg får saken på trykk i søkelyset
Anita apeltun sæle hvis dere vil kan dere sette denne sak på Trykk i Norge idag Til fredag
Journalister og redaktører hvis dere vil så kan dere sette denne sak på Trykk i deres avis Skriv til meg snarest om jeg får saken på trykk i deres avis Og gi meg lønn for saken til konto 50241089344
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss